sneller en gemakkelijker nieuwe klanten werven
Veel gestelde vragen / FAQ
 • Hoe vaak verschijnen de gratis verkooptips (nieuwsbrief)?
 • Hoe wijzig ik mijn e-mailadres? 
 • Waarom ontvang ik geen verkooptips meer? 
 • Wat doet SalesQuest voor studenten?

L

Hoe vaak verschijnen de verkooptips?

Frequentie: 1 x per week, in de zomermaanden is de frequentie lager. Je kunt ook af en toe (maximaal 2 x per maand) informatie over onze trainingen, webinars of boeken verwachten. 

 

Hoe wijzig of beëindig ik mijn abonnement op de verkooptips?

Je kunt dit doen via de e-mails die je van ons ontvangt. Je vindt er links voor wijzigingen of opzeggen (iets naar onderen scrollen). Als je besluit om er mee te stoppen (wij vinden dat ontzettend jammer!) dan stoppen wij onmiddellijk met de verzending. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Lukt het niet om je gegevens aan te passen of te verwijderen? Stuur dan een e-mail naar ons.  

Waarom ontvang ik geen nieuwsbrief meer?

Je hebt jezelf geabonneerd op de gratis verkooptips en dan gebeurt er helemaal niks (meer). Wat kan daarvan de oorzaak zijn?

 • Onjuist e-mailadres?
   
 • Wellicht hebben wij een verkeerd e-mail adres? Nadat het 5 opeenvolgende keren niet is gelukt de nieuwsbrief af te leveren verwijdert het systeem onjuiste adressen automatisch uit het bestand. Helaas zit er dan weinig anders op om jezelf opnieuw aan te melden.
   
 • Spamfilters controleren inkomende mails op... tja spam. Helaas gaat er daarbij wel eens iets mis. Filters houden soms ook gewenste e-mails tegen. Veelal kun je in het spamfilter domeinnamen of e-mailadressen benoemen die het spamfilter moet doorlaten. Kijkt eens of jouw spamfilter ook deze mogelijkheid kent. Werk je vanaf een server in een bedrijf? Neem dan contact op met de afdeling automatisering.

Vragen over het formulier 'vragen en reacties'

Je kunt dit formulier gebruiken voor:

 • Vragen, opmerkingen of klachten over de inhoud en/of vormgeving van onze site.
 • Suggesties ter verbetering van de site.
 • Vragen over onze trainingen en overige dienstverlening.

Wat doet SalesQuest voor studenten?

Wij ontvangen regelmatig vragen van studenten om extra informatie en hulp bij werkstukken. Op deze site vind je meer dan 600 artikelen over verkopen en marketing. Je mag deze artikelen gratis gebruiken voor je werkstuk mits je duidelijk de bron vermeld.   

GRATIS VERKOOPTIPS

Ontvang elke week praktische tips waardoor je direct meer verkoopt!
Je kunt je elk moment afmelden
Kado - Meld je direct aan en ontvang een boekje boordevol tips!
Ontvang gratis tips
Verkooptrainingen

Scoren met je verkoopgesprekken

winnaar_b2b.jpg

Alles uit je verkoopgesprekken halen? Leer hoe je klanten overtuigt, van eerste indruk, behoeften boven water halen, slimme vragen stellen, effectief presenteren tot afsluiten van de opdracht. Meer weten over deze praktische verkooptraining ...


Ontdek waarom mensen 'ja' zeggen

Ja-en-Nee-300.jpgWaarom loopt het ene verkoopgesprek op rolletjes en wil het soms in andere gesprekken niet lukken?

Het lijkt ongrijpbaar, maar als jij eenmaal weet hoe het werkt, dan voer je veel meer verkoopgesprekken waarin het lekker klikt met de klant.

Leer in één middag hoe je meer invloed uitoefent op je gesprekspartners en daardoor meer orders sluit.


Nieuwe klanten werven via de telefoon

Verkoop-binnendienst-telefoongesprek.jpgMaak sneller en gemakkelijker afspraken via de telefoon. Je bedenkt prikkelende gespreksopeningen, voert krachtige gesprekken en ontmoet minder weerstand. Kortom: je werft direct meer nieuwe klanten. Lees alle informatie over deze acquisitietraining... 


Verkooptraining op maat

Verkooptrainingen speciaal op maat voor bedrijven of groepen medewerkers. Vraag vrijblijvend informatie aan...

Boeken

Omgaan met bezwaren en tegenwerpingen

Omgaanmetbezwarenentegenwerpingen.jpgIn dit compacte boek maak je kennis met een bewezen systeem voor het oplossen van bezwaren en tegenwerpingen. Dat is lang niet alles. Je vindt nog veel meer ideeën in dit boek, zoals hoe je bezwaren kunt voorkomen. En wat je doet als de klant protesteert tegen de prijs. 

Kortom: je leert heel veel praktische verkooptechnieken en hoe je meer orders binnenhaalt. Met een handige checklist.


Maak van de telefoon je vriend

Maakvandetelefoonjevriend125.jpgTelefonische acquisitie is een bijzonder effectieve manier om nieuwe business te genereren. Het is dan wel cruciaal dat je jezelf goed voorbereidt en een aantal basale regels volgt.

Ervaren verkooptrainer Michel Hoetmer maakt in dit no-nonsense boek duidelijk wat werkt en wat niet, en waarom. Stap voor stap leidt hij je door het acquisitieproces, waarbij onderweg ruimte is voor veel voorbeelden, oefeningen, tips & trucs en do's & don'ts.

Als je de lessen uit dit boek serieus neemt, zul je merken dat koude acquisitie je veel meer oplevert dan je nu denkt. Ga lekker aan de slag!


Diensten
Verkooptraining
Presentaties
Online coaching

scheidinglijn.png

Informatief
Blog
Boeken (webshop)
Sales Tools

scheidinglijn.png

Site info
Adres en route
Contact
Over deze site
Sitemap