sneller en gemakkelijker nieuwe klanten werven
Verkooptraining & acquisitietraining

Online trainingen.jpg

Online verkooptrainingen

Nieuwe blogs 
-

rotzooi_er_in.jpgRommel er in? Rommel er uit!

'Rotzooi er in, rotzooi er uit' is een gevleugelde spreuk in de IT-wereld. Deze harde wet geldt niet uitsluitend in de automatisering. Het is ook op de verkoop van toepassing.

Als je bijvoorbeeld telefonisch gaat acquireren en daarvoor een slecht bestand gebruikt, wees dan niet verbaasd als de resultaten teleurstellend zijn.


geld-500.jpgWil je snel meer omzet?

Een quizvraag, met wie kom je het gemakkelijkst tot zaken: bestaande klanten of prospects?

Wellicht denk je nu: wat een domme vraag! Inderdaad, het antwoord is een open deur intrappen: met bestaande klanten natuurlijk! Of is er toch nog een andere groep?


geheim verklappen.jpgDe verborgen boodschappen in onze communicatie

Mensen bedienen zich van allerlei 'verborgen boodschappen' in hun communicatie. Wat is daarvan de betekenis en hoe voorkom je ongewenste signalen af te geven?


Haastige verkoper.jpgEr meteen op afvliegen, of...?

Het zit verkopers lang niet altijd mee. Dus springen ze een gat in de lucht wanneer een potentiële klant zich spontaan bij hen meldt via de telefoon of e-mail.

Veel verkopers proberen dan meteen zonder verdere vragen een afspraak te scoren of laten zich in de luren leggen door prospects die geen zin hebben vragen te beantwoorden. Is dat wel zo verstandig?


vertrouwen_winnen.jpg7 Manieren waarmee je het vertrouwen van je klanten wint

Het is een bekend gezegde 'vertrouwen komt te voet en gaat te paard!' Vertrouwen winnen van mensen is een kwestie van vooral geduldig aan een goede verstandhouding werken.

In dit artikel vind je belangrijke do's en don'ts voor het winnen van vertrouwen.


tijd-is-geld.jpgHoe ga je uitstelgedrag te lijf?

Sommige mensen verspillen veel tijd door dingen uit te stellen. Werk belandt op stapels en ze moeten telkens opnieuw bekijken wat ze er mee gaan doen.

Uitstellen geeft mensen een onrustig gevoel, het gaat aan ze knagen, want er moet nog zoveel gebeuren. Er zit maar één ding op: het kwaad bij de wortel aanpakken.


jezelf ophangen.jpgKamikazeverkoop: deze vraag mag je nooit stellen

Terwijl je dit artikel leest is de kans groot dat een verkoper ergens in het land bezig is zijn verkoopgesprek grondig te verzieken. Er zijn heel veel verkopers die aan hun prospect de vraag stellen:

'Bent u tevreden over uw huidige leverancier?'

Het antwoord is voorspelbaar. De meeste mensen reageren met: "Ja, best wel!" Het is kamikazeverkoop in optima forma.


Drukke klant.jpgEen handige tool om je activteiten te organiseren

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je een hele dag druk bent geweest, maar dat er weinig écht werk uit je handen is gekomen?

Welkom in de moderne wereld met al zijn afleidingen en verstoringen. Het is bepaald niet gemakkelijk om je af te sluiten voor al die zaken om je heen die aandacht opeisen.

De vraag is echter: zijn die dingen wel belangrijk? Wat moet je doen en wat niet?


sleeping-dog250.jpgEen slimme manier om ongemerkt klanten binnen te halen

Verkopers doen niets liever dan inbreken bij bestaande relaties. Een klant wegkapen bij de concurrent geeft een heerlijk gevoel. Uiteraard gaan ze meteen voor de hoofdprijs: de hele handel in één keer buitmaken. Toch is dat vanwege twee redenen (soms) onverstandig.


Leads-opvolgen3.jpg7 Handige tips waardoor je meer  omzet uit leads haalt

Het lijkt allemaal zo eenvoudig, een potentiële klant bezoekt een website en vraagt informatie aan. Hij toont interesse. Maar hoe serieus is die interesse? Wat is de beste manier om dergelijke leads op te volgen? In dit artikel vind je 7 praktische tips.


brief_nabellen.jpgJe koude acquisitiegesprek opwarmen met verkoopbrieven of mails

Het is een bekende tweetrapsraket in de acquisitie: stuur een prospect eerst een brief (of een e-mail) en bel deze brief vervolgens na.

Met de brief zou je het koude acquisitiegesprek via de telefoon opwarmen en zodoende je kansen op succes vergroten. De meningen over deze tactiek lopen nogal uiteen. Wat is verstandig?

En verder...
Overzicht met alle artikelen en praktische verkooptips.
- Elke week gratis nieuwe verkooptips ontvangen
- Praktische checklijsten en tools
- Praktische en leerzame verkooptrainingen...
Privacy / Klikgedrag / Cookies...

GRATIS VERKOOPTIPS

Ontvang elke week praktische tips waardoor je direct meer verkoopt!
Je kunt je elk moment afmelden
Kado - Meld je direct aan en ontvang een boekje boordevol tips!
Ontvang gratis tips
Verkooptrainingen

Klantgerichte offertes schrijven

Offerte-quote.jpgVraag jij jezelf wel eens af waarom zoveel offertes ongelezen in het vakje 'nog te doen' verdwijnen bij klanten? En hoe jij ervoor zorgt dat men jouw offertes wel leest? En goedkeurt? Je leert het in deze praktische online training...


Nieuwe klanten werven via de telefoon

Acquisitietraining nieuwe klanten werven via de telefoon.jpgVind je telefonische acquisitie lastig? Vallen de resultaten tegen? Lijkt het op een loterij met heel veel nieten?

Kortom: hunker je naar meer afspraken? Dan is deze online training precies wat je zoekt. Je haalt direct meer resultaat uit je telefonische acquisitiegesprekken!


Effectief omgaan met bezwaren en tegenwerpingen

succesvol verkoopgesprek.jpgElke verkoper heeft er mee te maken: klanten of prospects die de kont tegen de krib gooien en allerlei bezwaren en tegenwerpingen opwerpen. Bezwaren zijn van die vervelende obstakels die de afronding van de verkoop in de weg staan.

Na deze online training heb jij er veel minder last van. En komen ze er toch? Dan weet jij hoe je dat varkentje moet wassen en de order toch afsluit. 


Verkooptraining op maat

Verkooptrainingen speciaal op maat voor bedrijven of groepen medewerkers. Vraag vrijblijvend informatie aan...

Boeken

Sluitdedeal125.jpgSluit de deal!

Ze zeggen wel eens 'always be closing'. Is het verstandig dit verkoop-abc'tje toe te passen? Het antwoord zal je verbazen. In dit boek lees je alles over de beste manier om instemming van de klant te krijgen en orders af te sluiten.

Uiteraard vind je nog veel meer tips en adviezen in dit compacte boek. Je leert onder andere 15 afsluittechnieken die elke verkoper hoort te weten en moet kunnen toepassen.

Kortom: slimme verkoopgesprekken voeren en meer orders scoren!

Contactinfo

SalesQuest
Acropolis 29
2134 BG  Hoofddorp
T: 023 - 737 06 28
Contact opnemen...

Diensten
Verkooptraining
Presentaties

scheidinglijn.png

Informatief
Blog
Boeken (webshop)
Sales Tools

scheidinglijn.png

Site info
Adres en route
Contact
Over deze site
Sitemap