Verkooptrainingen

Maak jij je wel eens zorgen over hoe je dit jaar je targets haalt? Of gaat het juist fantastisch en honger je naar nog meer omzet? Kijk dan hoe jij je verkoopdoelstellingen behaalt door snel nieuwe en vooral heel erg praktische kennis en vaardigheden te leren.

Op deze pagina vind je een overzicht van onze verkooptrainingen. Zowel individueel als voor groepen medewerkers. Je kunt kiezen uit:

Eendaagse verkooptrainingen Online verkooptrainingen

Verkooptraining: telefonische acquisitie

verkooptraining_ea.jpgIn de eendaagse verkooptraining 'Effecitever Acquireren' leren de deelnemers hoe ze sneller en gemakkelijker afspraken via de telefoon maken.

Van omgaan met poortwachters, prikkelende gespreksopeningen bedenken tot de afspraak maken. Je voert krachtige acquisitiegesprekken en ontmoet minder weerstand. Kortom: je werft direct meer nieuwe klanten. Lees alle informatie over deze acquisitietraining...

 


Verkooptraining: verkoopgesprekken voeren

verkooptraining_smv150.jpgEen eendaagse verkooptraining voor het voeren van effectieve verkoopgesprekken.

Voer overtuigende verkoopgesprekken. Van eerste indruk, behoeften boven water halen, effectief presenteren tot afsluiten van de opdracht. Meer weten over deze verkooptraining...

 


Beperkt aantal deelnemers

Het aantal deelnemers voor deze intensieve verkooptrainingen is beperkt tot 10. Je leert dus ook van je medecursisten! Wij hebben aantrekkelijke arrangementen voor 4 of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf.

 


Online opvolging

De verkooptraining met open (= individuele) inschrijving gaat ook na de trainingsdag verder:

  • 4 maal 1 uur individueel oefenen,
  • onbeperkt vragen stellen via de e-mail.

 


Heb je vragen?

Verkooptraining: offertes schrijven en opvolgen

beterscorenmetoffertes.jpgWaarom verdwijnen zoveel offertes ongelezen in het vakje 'nog te doen' bij je klanten? En hoe zorg je ervoor dat jouw offertes wel door je klanten worden gelezen? En goedgekeurd?
 
Dat is het onderwerp van de online verkooptraining 'Scoren met offertes'. Je leert hoe je scorende offertes schrijft. 

 


Hoe werk je de vaste leverancier de deur uit?

concurrentdedeuruitwerken.jpgStel je voert een geweldig verkoopgesprek met een nieuwe prospect. Het blijkt dat hij ontevreden is over zijn vaste leverancier. Je spreekt af een voorstel te maken en dan...? Dan hoor je niets meer van de prospect. Zijn enthousiasme is bekoeld.
 
Je bent beetgenomen door de vaste leverancier. Met als gevolg: jij hebt het nakijken. In deze online verkooptraining leer je hoe je de poten onder de stoel van de concurrentie wegzaagt.

 


Verkooptraining: Bezwaren en tegenwerpingen oplossen

afwijzing200.jpgElke verkoper heeft er mee te maken: klanten of prospects die de kont tegen de krib gooien en allerlei bezwaren en tegenwerpingen opwerpen. Bezwaren zijn van die vervelende obstakels die de afronding van de verkoop in de weg staan.

In deze praktische online verkooptraining leer je alles over het voorkomen en oplossen van bezwaren. 

 


Slim onderhandelen over prijzen

slim_onderhandelen.jpgZeuren je klanten constant over jouw prijzen? Proberen ze je tot de laatste cent uit te knijpen? Dan biedt deze praktische online verkooptraining uitkomst. In een inspirerende sessie krijg je heel veel praktische tips om sterk uit de onderhandelingen te komen en meer winstgevende deals te sluiten.

Kortom: veel minder gedoe over jouw prijzen!


Online verkooptrainingen zijn kort en to the point. Leren vanaf je werkplek. Direct in de praktijk brengen!

[Open verkooptrainingen] [Online verkooptrainingen] [Maatwerk verkooptrainingen] [Home]